Kruševljanke i Ćićevčanke slavile protiv Temerina, izgubile od Vojvodine

Postavljeno: 19.08.2022

U prvom šusretu turnira u Novom Sadu, devojčice GZRK Napredak iz Kruševca i RK Atom iz Ćićevca pobedile su vršnjakinje ZRK Temerin sa šest golova razlike. Na slici su rođene sestre Lena i Dina Maksić koje su obelile obraz na otvaranju turnira kao i sve druge igračice. U drugom meču turnira u Novom Sadudevojčice GRK Napredak 12 izKruševca i RK Atom izĆićevcaporaženesu od vršnjakinja RK Vojvodina sa tri gola razlike.

-Dogovor je ,inače , da se ne bavimo uobičajenom adminitracijom vođenja zapisnika deset učesnika turnira. Zadovoljni smo našom dobrom igrom na prvoj utakmici i verujemo da ćemo pobedama i nastaviti takmičenje -ističe direktorka Napretka 12 iz Kruševca Ljiljana Maksić, koja je sa Jovanom Bartošić iz Ćićevca iz kluba Atom, koji u Novom Sadu nastupa zajednički na turniru, vode ekipu kao treneri.

Jovana Bartošić je i kapiten kruševačkog Super B ligaša ,a za naš portal naglašava da se dobro slažu u novoj ulozi, o čemu svedoči i prva pobeda na turniru

-Na istom smo zadatku. Da ovu mlađariju izvedemo na pravi put-veli Jovana.

I pored poraza protiv Vojvodine treneri Ljiljana Maksić i Jovana Bartošićnisurazočarane. One tvrde da nije smaksvetaporaz od Novosađanki.

-Lepo je pobeđivati, ali moramo se privikavati i na poraz. Ove devojčice to moraju shvatiti. U našemzajedničkom timu Napretka 12 izLazarevog grada i Atoma izĆićevca, na ovom meču bilo je i borbenosti i lepih poteza, posebno Lene Maksićkažu u Stručnomštabu prvog porazauz jednu pobedu na prva dva susreta prvog dana turnira u glavnom gradu Vojvodine Novom Sadu.  Turnir senastavljasutra.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top