Kruševacgrad vodič: Kako do ustanova – gradska uprava

Postavljeno: 13.07.2020

Nakon što je u Kruševcu proglašena  vanredna situacija, u Gradskoj upravi nesmetano se obavlja rad sa strankama, s tim da su građani u obavezi da imaju zaštitne maske i rukavice. Pri ulasku je obavezna i dezinfekcija ruku, a svima koji uđu  beskontaktno  se meri temperatura

Ispred kacelarije 31 gde se, između ostalog, nalaze šalteri matične službe, urbanizma i građevinarstva, inspekcijskih službi i  lokalne poreske administracije, nema gužvi. Nakon što je uvedena vanredna situacija u našem gradu, ovi šalteri sa strankama  su nastavili  da rade po standardnom  radnom vremenu,  7 i 30 do 15 i 30 časova.

Građani kažu da nema gužvi, te da poslovi  zbog koji su došli završe za kratko vreme. 

Nisam čekala ni deset minuta, za razliku od banke gde sam jutros čekala nepuna dva sata  da dođem na red – kaže sugrađanka koju smo zatekli u holu Gradske kuće.

U Gradskoj upravi navode  da u zgradu niko ne može da uđe bez zaštitne maske i rukavica. Na ulazu je obavezna i dezinfekcija ruku, a svima koji uđu meri se i telesna temperatura. Niko ko ima temperaturu, ne može da uđe u ovu ustanovu.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top