Kol centar za podršku onkološkim pacijentima ponovo radi

Postavljeno: 19.06.2021

Posle kraće pauze kol centar Savetovališta za pomoć obolelima od malignih bolesti “Narcis” ponovo je u funkciji, a svi oni koji imaju potrebu da se za pomoć obrate stručnom timu Savetovališta to mogu učiniti radnim danima od 13 do 15 časova

Onkološki pacijenti sa područja Rasinskog okruga, nevezano od toga da li imaju overenu zdravstvenu knjižicu, a potrebne su im informacije o određenim zdravstvenim uslugama ili žele da zakažu razgovor ili pregled kod psihologa, nutricioniste, fizioterapeuta i socijalnog radnika, posle kraće pauze, ponovo mogu da se obrate na telefon 037 3506000, svakog radnog dana od 13 do 15 časova.

U Savetovališti “Narcis” kažu da je u jeku pandemije korona virusa bilo dosta poziva građana kojima je pomoć bila potrebna, da kol centar jedan kraći vremeski period nije bio u funkciji u punom kapacitetu, ali da zahvaljujući donaciji Fondacije Ana i Vlade Divac ponovo radi na način kako je to bilo ranije.
Inače, Savetovalište “Narcis” u Kruševcu otpočelo sa radom početkom 2019. godine i od tada pruža usluge produžene zdravstvene pomoći i nege svim potencijalnim korisnicima sa teritorije Rasinskog okruga.

U radu Savetovališta angažovani su onkolog, psiholog, fizijatar i fizioterapeut, socijalni radnik, nutricionista, medicinska sestra. Sve usluge su besplatne. Prostorije Savetovališta nalaze se na odeljenju dnevne bolnice za hemoterapiju, a pacijenti se mogu obratiti i na broj 037/350 – 6000 ili preko fejsbuk stranice Savetovaliste Narcis Kruševac.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top