Kaznena ekspedicija FK Duel

Postavljeno: 12.09.2021

Posle petog kola Lige Fudbalskog saveza RIS blistaju pioniri i petlići kruševačkog FK Duel. Pioniri su vršnjake Vlasine, iz istoimene varoši pobedili rezultatom 11:1 (6:0). Najbolji pojedinci bili su Matija Vučić, Viktor Milenović, Lazar Miladinović i Aleksa Trajković

Za sada nam sve ide po planu. Pobeđujemo i nema bojazni da ćemo biti na vrhu tabele, kao i mnogo puta ranije – ističe trener Slobodan Filipović Rus.

Za ovu družinu mnogi stručnjaci tvrde da joj nema ravne u ovom rangu takmičenja. Zbog toga Matija Vučić ne krije zadovoljstvo.

Sloga kuću gradi. Mi smi kao složna braća i tako će biti i nadalje – obećava Matija Vučić. U ovom rangu takmičenja praksa je dvomeč fudbalske mlađarije. Tako su i petlići Duela, trenera Gorana Đurđevića pobedili Vlasinu sa 8:1.

Sa ovom decom je milina živeti i raditi. Oni izrastaju u prave fudbalske majstore – govori Goran Đurđević. Trostruki strelac Đorđe Cvetković, kome su po učinku isti bili David Stamenković i Matija Stanojević, radostan je zbog trijumfa.

Ovo može samo Duel. Mislim da nećemo nikom dozvoliti da nas nadigra – završava priču Stamenković.

Sportski direktor Borislav Zogović, nekada ubojiti strelac koji ima šta da pokaže deci zahvalan je svima koji su doprineli da Duel dobije epitet Kaznene ekspedicije za sve rivale.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top