Karatisti Šampiona bez pardona  

Postavljeno: 13.09.2022

Karate klub Šampion iz Kruševca, koji u svojim redovima ima tri uzrasne kategorije: nade, kadete i juniore, zadovoljan je učinkom u ovoj godini, a uskoro će početi pripreme za naredna takmičenja.

-Reč je, pre svega, o mladim momcima koji su u borbama briljirali na turnirima širom Srbije. Razume se, zbog toga su leto proveli na odmoru, a uskoro ćemo početi pripreme. Naši šampioni su u Beogradu, na primer, osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju. U Kraljevu i Čačku približno isti broj odličja. Raduje što su u svakom nastupu bez pardona želeli na pobednički tron, bez obzira na snagu rivala – priča trener Aleksandar Obradović.

Njegov kolega u trenerskom poslu, Zoran Ignjatović, je takođe zadovoljan radom i uspesima karatista:

U pitanju su generacije mladića koje se nikome unapred ne predaju. Pokazuju da su, po ugledu na ime kluba, zaista pravi šampioni i da je svakom imperativ pobeda. Sa njima je zaista lepo raditi i smatramo da će u svakom pogledu zadovoljiti zahteve kluba čije boje brane.

Pristalice Karate kluba Šampion u gradu pod Bagdalom rado dolaze na mečeve, a raduju se svakom novom uspehu.

-Uspeha će biti mnogo više nego do sada. Nastojimo istovremeno, da svako od naših sportista bude dobar đak, a oni to i jesu i biće sve dok budu članovi našeg kluba – poručuje Aleksandar Obradović.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top