Jedan novi film i repriza „Jorgovana“ u Bioskopu

Postavljeno: 12.03.2024

U Bioskopu Kruševac će od 13. do 20. marta biti projektovan film „Amelijina deca“ svakog dana u dva termina od 18 i 20 sati, osim 16. kada će se reprizirati domaći film „Jorgovani“ u istim terminima, nakon što je doživeo veliki popularnost i za samo tri dana bio posećen od strane 1301 osobe

Horor „Amelijina deca“ počinje tako što mladić Edvard i njegova devojka Rajli kreću na sever Portugala kako bi posetili njegovu davno zaboravljenu porodicu što ih odvodi do veličanstvene vile visoko u planinama severnog Portugala. On je pun uzbuđenja zbog upoznavanja svoje davno izgubljene majke i brata blizanca. Konačno će otkriti ko je i odakle dolazi, ali ništa nije onako kako se čini i Edvard će uskoro saznati da ga s njima povezuje jedna monstruozna tajna.

Srpski film „Jorgovani“ priča o Katarini i Igoru koji se jako dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Cena ulaznice za novi film iznosi 300, dok je za reprizu našeg filma još uvek 400 dinara.

J. S.

Ostale vesti

back-to-top