Humanitarni bazar sutra u Miličinoj ulici

Postavljeno: 04.06.2021

U subotu će, u periodu od 10 do 16 časova, u Miličinoj ulici biti organizovan humanitarni bazar kako bi se prikupila sredstva za lečenje četvorogodišnjeg Dimitrija Lazića iz Kruševca. Pozivaju se sugrađani da, bilo donacijom bilo kupovinom predmeta sa bazara, pomognu ovu akciju

Humanitarni bazar se održava jer skupljamo novac za Dimitrija Lazića koji se nalazi na listi fondacije „Budi human“. On nije prvi na listi, ali je dete iz našeg grada. Sav prikupljeni novac ići će na račun tog deteta – rekla je Olivera Lazić ispred udruženja „Prava žena“ koje je organizator humanitarnog bazara.

Ovo je peti po redu humanitarni bazar koji udruženje “Prava žena” organizuje, zakazan je za subotu, 5. jun u Miličinoj ulici i trajaće od 10 do 16 časova, a sve što se iznese na bazar biće na prodaju.

Pozivam sugrađane da u subotu prošetaju Miličinom ulicom, svi prolaznici moći će nešto da kupe ili da ostave novac u humanitarnu kutiju, a svaki prilog je dobrodošao. Za decu će biti organizovano pravljenje frizura i šminkanje, a odrasli će moći da kupe razne vaučere – istakla je ona.

Organizaciju humanitranog bazara podržale su Gradska uprava, JP „Poslovni centar“ i Kulturni centar Kruševac.

D.M.

Foto: pixabay

Ostale vesti

back-to-top