“Gumarima” bod na Novom Beogradu

Postavljeno: 24.09.2022

U 10. kolu Mozzart bet Prve lige Srbije, fudbaleri Trajala odigrali su sa ekipom Radničkog utakmicu bez golova (0:0)

Kruševljani su došli do 11. boda u ovom prvenstvu, preko drugog remija, ovoga puta protiv nobobeogardske ekipe Padničkog, u utakmici u kojoj su mreže sat i po mirovale.

Prvu šansu je imao upravo Trajal, u 10. minutu, kada je Mijailović centrirao, a Radivojević šutirao neprecizno glavom sa peterca. Isti je igrač imao šansu i u 14. minutu, kada ne koristi grešku Rakića u odbrani domaćih i sa 10 metara iskosa promašuje.

Domaći su u prvom poluvremenu imali tek jednu priliku, kada je 29. minutu, Kojić šutirao sa preko 25 metara, a Jordanov izbio loptu u korner. Više prilika imao je Radnički u drugom delu utakmice. Ahmetović je sa 7-8 loše šutirao visoko iznad gola, a zatim je i Stoisavljević bio neprecizan sa desetak metara. Nešto kasnije ni Đokić sa 6 metara, posle šuta glavom, ne uspeva da savlada golmana Kruševljana.

Trajal se u zadnjih 20 minuta malo oslobodili pritiska, ali ih je greška u 82. minutu mogla skupo koštati, kada je Ahmetovića sam na 8-9 metara posle kornera prebacio okvir gola.

Već u sredu na programu je vanredno 11. kolo, u kome „gumari“ dočekuju Inđiju.

TRAYAL: Jordanov, Golubović, Radivojević (Savić), Fratrović (Milisavljević), Stojanović (Matejević), Krstić, Mijailović, D.Punoševac, Petrović, Sredojević, Pavlović.

S.M., foto: FK Trayal

Ostale vesti

back-to-top