„Gumari“ u petak očekuju sva tri boda!

Postavljeno: 11.03.2021

U utakmici 21. kola Prve lige Srbije Trajal dočekuje ekipu Dinama iz Vranja. U ekipi vlada optimizam, a pobeda bi dodatno povećala samopouzdanje, koje prati i želja da se ekipa približi gornjem delu tabele

Pobedom protiv Kolubare prošle subote, Trajal je sa 25 bodova dospeo na 11. mesto tabele, ali je ostao u ztv. zoni ispadanja. U 21. kolu „gumari“ dočekuju Dinamo iz Vranja, jednog od rivala u borbi za opstanak koji će se svakako grčeviti boriti za bodove.

Svestan je toga i pomoćni trener Trajala Živojin Vidojević:

– Igraju napadački i na gol više, tako da moramo da budemo dodatno oprezni i da maksimalno koncentrisani uđemo u meč. Ali verujemo u sebe, imamo svoj cilj i da bi ga ostvarili moramo da skupljamo bodove, da pobeđujemo, i ja se nadam da ćemo ostvariti trijumf i da će nas pobeda protiv Dinama približiti gornjem delu tabele.

Optimista pred utakmicu je i igrač Borislav Terzić:

– Dinamo se kao i mi bori za opstanak i sigurno će doći ovde da pokuša da pobedi, ali ja se nadam da ćemo mi odgovoriti na najbolji način, da ćemo izgarati za svaku loptu, kao što je bilo i protiv Kolubare i nadam se da ćemo pobediti.

Osim Fratrovića i Osmana ostali igrači su spremni da istrče na teren u petak, kada se utakmica u Kruševcu igra od 15 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top