GG “Za bolji život bez brige za sigurno sutra“ nastavlja prikupljanje potpisa

Postavljeno: 24.05.2020

Grupa građana “Za bolji život bez brige za sigurno sutra” do sada ima overenih 250 potpisa podrške građana za izlazak na lokalne izbore, a veruje da će do 30. maja prikupiti svih 750 potpisa neophodnih da bi predala svoju izbornu listu

U saopštenju Grupe građana koju je osnovalo Udruženje penzionera “Car Lazar” navodi se da su članovi Grupe u petak u u  selima Krvavica, Šašilovac, Kruševica i Vratare obezbedili još 150 izjava, te da ovu izbornu aktivnost nastavljaju u Velikom Šiljegovcu,  Gornjem Stepošu, Begovom Brdu, Vučaku i drugim mestima na području grada Kruševca.

Biračima su uputili i poziv da, ukoliko pružaju podršku njihovim programskim idejama, potpis podrške mogu dati i u sedištu Udruženja “Car Lazar” u Jug Bogdanovoj ulici broj 16 svakog dana od 10 do 15 časova, u mesnim kancelarijama i u Gradskoj upravi Kruševca, kao i da se za sve informacije mogu javiti zastupniku i kandidatu na izbornoj listi, Ljubiši Krstiću, na telefon 064 38 100 93.

Za lokalner izbore u Kruševcu do sada su proglašene četiri izborne liste. Na mestu broj jedan je koalicija “Aleksandar Vučić – za našu decu”, na mestu broj dva je “Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS)”, treća na listi je “Srpska narodna partija – dr Nenad Popović” i četvrta “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top