Fudbalerke Napretka izgaranjem žele do pobede u derbiju sezone

Postavljeno: 19.04.2024

U okviru 15. kola Prve lige Srbije za žene, u Kruševcu se, u subotu (20. april) na stadionu Ratomir Mićić-Miče od 16h i 30 minuta igra derbi sezone u kome se sastaju drugoplasirani na tabeli Napredak i lider Milutinac Zemun koji ima dva boda više i utakmicu manje od Kruševljanki.

Svi u klubu jedva čekamo da počne ovaj derbi susret, biće to praznik ženskog fudbala u Srbiji u kome se sastaju dve najkvalitetnije ekipe u ovom rangu takmičenja.

Obe ekipe zaslužuju, po stručnom i igračkom kadru, kao i organizacionom strukturom, promociju u najkvalitetniji rang takmičenja.

Biće teško, jer za protivnika imamo tim koji u svom sastavu ima celokupnu omladinsku i kadetsku reprezentaciju naše zemlje, ali i mi imamo zavidan kvalitet u svojim redovima. Na terenu i na sastancima sa stručnim štabom dogovorili smo dobitnu kombinaciju za subotnji derbi.

Ta velika očekivanja želimo da pretočimo u delo: sa posebnom motivacijom koju imamo u sebi i uz veliku borbenost, koja će ići do krajnjih granicama, te uz podršku navijača koja će, po najavama, biti rekordna – želimo da klubu, gradu, sponzorima, najbližima i navijačima podarimo tri velika boda i veliku radost, izgovara u jednom dahu kapitenka i voža ove uspesne generacije fudbalerki Napretka Lidija Bondžić.

Ostale vesti

back-to-top