Fudbaleri Napretka u Antaliji

Postavljeno: 24.01.2022

Kruševačka ekspedicija otputovala je u Tursku, na drugi deo deo priprema za nastavak prvenstva Super lige Srbije

Ekipa Napretka provešće u Antaliji dve nedelje, a deo priprema biće i kontrolne utakmice. Već su dogovorena četiri rivala, a za petim se još uvek traga. Prvi meč igra se već danas od 15 sati, a protivnik je Akžijak iz Kazahstana.

U Tursku je otputovalo ovih 26 igrača: Nikolu Vasiljevića, Vladimira Savića, Branka Nikolića, Mitra Ćukovića, Uroša Raškovića, Srđana Kočića, Ognjena Mršića, Sašu Marjanovića, Milana Sprema, Nemanju Đekovića, Stefana Todorovića, Nenada Ivanića, Marka Bačanina, Nemanju Krstića, Petra Kunića, Đorđa Jovanovića, Nemanju Milovanovića, Petra Đuričkovića, Marka Tomića, Dejana Kerkeza, Stefana Jovanovića, Mlađana Stevanovića, Petra Pavlovića, Nemanju Mladenovića, Miloša Džugurdića i Nemanju Kojčića.

Među njima su i trojica novajlija. Golman Vladimir Savić je došao iz Zlatibora i potpisao je ugovor na godinu i po dana. Narednih šest meseci u Napretku će igrati i Miloš Džugurdić, koji je igrao za Teleoptik, subotički Spartak, Voždovac, BSK iz Borče, kao i Olimpik, Skoplje, Grbalj, a prethodnih šest meseci proveo je u srpskoligašu Meševu. Četvorogodišnji profesionalni ugovor potpisao je mladi štoper Petar Pavlović, koji se kalio u Meševu. Što se odlazaka iz Kluba tiče, posle Mihajla Mitića, ugovor sa Napretkom je raskinuo i Stefan Dabić.

S.Marković

Foto: FK Partizan

Ostale vesti

back-to-top