Fudbaleri Meševa jure Srpsku ligu

Postavljeno: 03.04.2021

Derbi Fudbalske Zone Zapad pripao je FK Meševo, koji je savladao Kopaonik iz Brusa sa 2:0. Tako je borba za viši rang, Srpsku ligu, postala zanimljivija u Rasinskom okrugu. Prvo mesto, posle 19. kola, pripada Meševu sa 46 bodova, Kopaonik je drugi sa 44, a Morava 1918 iz Ćuprije je na trećem mestu sa 42 boda

U konkurenciji 16 ekipa dobri poznavaoci prilika u najsporednijoj, a najpopularnijoj stvari na svetu, uveravaju da je Meševo trijumfom u derbiju na pragu titule prvaka i istorijskog uspeha – plasmana u Srpsku ligu.

Najorganizovaniji smo tim u svakom pogledu. Do derbija bili smo u mrtvoj trci sa Kopaonikom za prvo mesto, ali pošteno smo ih dobili i preuzeli čelnu poziciju. Nećemo nadalje nikom dozvoliti da nas iznenadi i smatram da smo već viđeni srpskoligaši – kažu u FK Meševo.

Kako je KruševacGrad već pisao, u Meševo se kao savetnik vratio fudbalu nekadašnji trener superligaša iz Kruševca i golgeter Napretka Jovica Škoro, što je znak da se na sve kvalitetno računalo napadom na prvo mesto i viši rang. Tu je kao sportski direktor i Žarko Anđelković, svojevremeno Savezni fudbalski sudija.

U Meševu, posle pobede nad Brusjanima, tema razgovora i mladih i starih je fudbal.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top