FK Temnić teži višem rangu

Postavljeno: 07.03.2023

Posle 19. kola Prve Rasinske okružne lige, u konkurenciji 18 klubova, FK Temnić 1924 je prvi na tabeli i najozbiljniji kandidati za titulu prvaka i viši rang.

– Od 19 susteta Temnić je fobio 18, jednom podelio bodove, bez poraza i 55 bodova.To je ono što nam daje apsolutno pravo da se radujemo uspesima i veru da ćemo se radovati vizi za pristojniji i rang koji Temnić i zaslužuje.Ovo nije nikakvo hvalisanje ,vec susta istina pod uslovom da nastave ovako da igraju do kraja prvenstva.Uveren sam da igrači neće izneveriti svoje navijače, a pre svega sebe zarad još uspešnije fudbalske karijere, kaže sekretar Kluba Slavoljub Blagojević.

Zanimljivo je da Varvarince na drugom mestu prati Sloga iz Ćićevca, ali u Temniću su više nego zadovolji dosadašnjim učinkom i tvrde da im niko ništa ne može.

-Mi smo svojevremeno igrali zajedno sa kruševačkim Napretkom u istoj ligi i nismo se obrukali. Nećemo ni ovom prilikom pokleknuti i priuštićemo našim pristalicama kvalitetnu igru i rezultate koje zaslužuju, uverava Slavoljub Bagojević.

Lj.Markovic

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top