Miloš Ašanin sa saradnicima posetio ambasadora Sirije u Beogradu

Postavljeno: 07.03.2023

Član Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici i koordinator za Rasinski okrug ,Miloš Ašanin, posetio je sa saradnicima ambasadora Sirijske Arapske Republike u Beogradu Nj.E. Basema Džamana Agu.

Tim povodom Srpska stranka Zavetnici je izdala saopštenje u kome se kaže:

Velika je čast što je naša delegacija imala prijateljski susret sa ambasadorom Sirijske Arapske Republike u Beogradu, Njegovom ekselencijom, Basemom Džamanom Agom. Povod posete je donacija Siriji zbog zemljotresa u vrednosti od 1.500.000 dinara koju su obezbedili kruševački privrednici koji su želeli da ostanu anonimni. Očekujemo da nam gospodin ambasador uskoro uzvrati posetu.

Njegovoj ekselenciji smo još jednom preneli izraz najdubljeg saučešća zbog žrtava u razornom zemljotresu koji je pogodio Siriju.

Iskoristili smo i priliku i da izrazimo zahvalnost državnom rukovodstvu Sirije i predsedniku Bašaru el Asadu na principijelnoj podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije i nepriznavanju takozvane države Kosovo.

Takođe, izrazili smo i uverenje u dalje jačanje prijateljskih odnosa između srpskog i sirijskog naroda. – kaže se u saopštenju Srpske stranke Zavetnici.

Ostale vesti

back-to-top