FK Napredak bez ostavke predsednika, ali sa tri prinove

Postavljeno: 14.01.2023

Iako je predsednik FK Napredak, Miloš Nenezić, inače generalni direktor ugledne fabrike Trajal, zbog previše obaveza dva puta do sada podnosio ostavku na mesto predsedavajućeg jedinog kruševačkog supeligaša, ostao je i dalje na čelu Kluba.

Drugi put je oročio svoj mandat do 31. decembra prošle godine, u slučaju da zaposleni u Napretku omanu u obavljanju zadataka. O zaokretu svih ranije prozvanih niko ne želi da govori, a činjenica da se završilo na oročenoj ostavci, potvrđuje rešenost svih da svojim radom povrate ugled Kluba.

U međuvremenu, beogradska Crvena zvezda je u Lazarev grad poslala dva mlada reprezentativca: Nikolu Stankovića i Nikolu Kneževića. Oni treba da se kale i pomognu Kruševljanima, što je dobro, ali isto tako i zabrinjavajuće da u mlađim selekcijama Napretka nema kandidata za najbolji sastav. To jednostavno nije tačno, jer mnogo je igrača kruševačke mlađarije godinama u dresu prvih timova drugih klubova, neki i van države Srbije.

Napredak je dobio i trećeg reprezentativca, on je iz Estonije. U pitanju je Mark Oliver Rosnup (25), član FK Levadije iz Talina. U međuvremenu, poznato je da će Napredak na pripreme u staru bazu Antaliju u Turskoj što je značajno, jer je predsednik, Miloš Nenezić, u svom obraćanju tvrdio da je zbog slabih rezultata, teško obezbediti novac za život i rad dostojan ekipe koja se takmiči u najelitnijem društvu.

 

Ostale vesti

back-to-top