Đuričić i Spremo pred gostovanje Napretka u Nišu: Idemo na pobedu!

Postavljeno: 23.07.2021

Nakon što su novo prvenstvo otvorili pobedom protiv Kolubare, fudbaleri Napretka sutra, u drugom kolu, gostuju u Nišu Radničkom „El klasiko“ juga Srbije igra se po 59. put

Za početak, Napredak je trijumfovao ubedljivo, sa 3:0, protiv novajlije u Ligi, Kolubare. Igrom nije oduševio, ali je ostvario rezultatski cilj i uknjižio prve bodove.

Može li sutra i do novih? Odgovor na to pitanje dobiće se na niškom Čairu, gde Napredak gostuje Radničkom, koji je u prvom kolu podelio bodove sa Spartakom (1:1).

Učinićemo sve da pobedimo u Nišu i da obradujemo navijače. To nam je bitno iz više razloga. Startovali smo sa vrednom i lepom pobedom, uspostavili kontakt sa publikom na stadionu, koja je bila zadovoljna, koja je skandirala, aplaudirala za dobre poteze i taj kontinuitet nam je važan. Želimo da igramo lep fudbal, dobar i dopadljiv i da naša publika to prepozna i da nas nagradi navijanjem – kaže šef stručnog štaba Napretka Milan Đuričić.

Fudbaler Milan Spremo očekuje da Napredak nastavi sa dobrim rezultatima:

I u Nišu idemo na pobedu. Radnički je kvalitetna ekipa, ali mi se nadamo da mi imamo svoje prednosti i pokušaćemo da ih iskoristimo.

Utakmica se igra u subotu (24. jul) na stadionu Čair od 18.55 sati, uz direktan prenos na Televiziji Arena sport.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top