Trajal nerešeno protiv Budućnosti iz Popovca

Postavljeno: 23.07.2021

Pripremajući se za start prvenstva Super lige Istok, „gumari“ su u drugom prijateljskom meču igrali protiv Budućnosti nerešeno 0:0, a sutra ih očekuje utakmica protiv čačanskog Borca 1926

Fudbaleri Trajala nastavljaju sa pripremama za takmičenje u Srpskoj ligi Istok, nakon što su u minuloj sezoni napustili društvo prvoligaša. Ambicije su da mu se ekpresno vrate, pa se i pripreme obavljaju studiozno i ozbiljno.

U drugoj kontrolnoj utakmici u Kruševcu, Trajal je igrao nerešeno sa ekipom Budućnosti iz Popovca, 0:0.

Prethodno su „gumari“ pobedili Moravu iz Ćuprije sa 3:0, a predstoji im još i prijateljsko odmeravanje sanaga sa čačansklim Borcem 1926. Ta utakmica igra se sutra, od 18 sati, na stadionu Trajala.

U okviru naredne faze priprema, Trajalova ekspedicija putuje 27. jula u Pehčevo, u Severnoj Makedoniji, gde je osim treniranja planiramo igranje još četiri kontrola meča. Protivnici su Sileks iz Kratova, Kit Go iz Pehčeva, Detonit iz Radoviša i Osogovo iz Kočana. Start šampionata Srpske lige Istok očekuje se sredinom avgusta.

Prethodno je Trajal bio član Srpske lige u sezoni 2017/18. godine, kada je dominirao prvenstvom i ubedljivo ga osvojio, izborivši time prvoligaški status.

S.M. foto: Raša ST.

Ostale vesti

back-to-top