Dan Poršea

Postavljeno: 14.03.2023

Kompanija „Kromberg i Šubert“ Kruševac, u saradnji sa Poršeom, organizovala je događaj „Porše šou“, kako bi zaposleni radnici koji proizvode završni kablovski snop za ovaj auto mogli da vide krajnji proizvod u celosti, ali i da u toku simbolične vožnje, sa kolegama iz Nemačke, razmene informacije i iskustva ne bi li se održao kvalitet budućih vozila. Gosti iz Nemačke, eksperti za kvalitet, u više navrata su vozili radnike oko same fabrike, a večeras se očekuje noćna vožnja pod reflektorima. Putem izvlačenja, tokom celog dana, određuje se operatersko osoblje koje će imati priliku da se provoza ovim luksuznim automobilom. Planirano je preko sto vožnji u sve tri smene.

Darko Radosavljević, menadžer kvaliteta „Kromberg i Šubert“ kompanije kaže kako su ljudi iz Poršea zadovoljni radom fabrike u Kruševcu, te ovaj događaj ima za cilj još bolju i kvalitetniju saradnju u budućnosti.

Danas možemo da vidimo ovde završni proizvod Porše 911 Targa, koji često ne možemo da vidimo na našim putevima u Srbiji. Kolege iz Poršea su zadovoljni našim radom, zato je i ovaj događaj organizovan da bi ukazali veliku čast našim operaterima u cilju što bolje organizacije u narednom periodu da bismo zadržali ovaj kvalitet koji kupac očekuje. U početku smo radili za Škodu, a sa Poršeom smo krenuli pre tri godine, pa nam je pripala čast da sarađujemo sa jednom od najpoznatijih i najkvalitetnijih kompanija u automobilskoj industriji. – rekao je on.

V. Milojević

Ostale vesti

back-to-top