Bratislavljevo fudbalsko carstvo

Postavljeno: 02.01.2021

Bivši fudbaler kruševačkog Napretka Bratislav Punoševac (33), sada internacionalac u Kazahstanu, pre jednu deceniju je iz Lazarevog grada krenuo u beli svet. Ređali su se klubovi: Ocelul u Rumuniji, potom prelazc u Japan, Mađarsku i ponovo voljeni Napredak

– U Ocelulu sam imao čast da osvojim titulu šampiona i prvi put igrao u grupnoj fazi Lige šampiona. Bilo je lepo i u Japanu , Radničkom iz Niša i Mađarskoj. Ipak, odlučio sam da se vratim FK Napredak, a potom otišao u čačanski Borac – priseća se Punoševac i dodaje da mu se posle toga ukazala prilika i u Dačiji u Moldaviji.

Talentovani Kruševljanin ne žali sto je promenio veći broj klubova.

– To je bila prilika da saznam mnogo više fudbalskih tajni koje se uče dok ste živi. Zato sam i menjao gradove, države i klubove.

Spisak ekipa Bratislava Punoševca je stigao do Kazahstana. Promenio je tri i sada sa uspehom nosi dres FK Tazaz.

– Lepo mi je. Uspešni smo taman toliko da su naši simpatizeri zadovoljni. Supruga i dve kćerke bile su sa mnom do sada. Supruga se nedavno zaposlila i u Kazahstan se vraćam sam. U Kruševcu koristim priliku da sa mojim najmlijama prošetam gradom koji je iz dana u dan sve lepši – kaže Bratislav Punoševac.

Iskusni fudbaler veruje da će Napredak i dalje biti superligaš.

Ljubiša Marković

 

Ostale vesti

back-to-top