“Aktivnija Srbija” zove na zajednički trening na Bagdali

Postavljeno: 27.05.2022

Projekat “Aktivnija Srbija” poziva Kruševljane i Kruševljanke svih uzrasta da se prijave za javni trening koji će, u okviru tog projekta, u subotu, 28. maja, biti održan na Bagdali

Organizatori događaja navode da ove godine ovaj karavan zdravlja u Kruševac stiže pod sloganom “Jaka Porodica”, okupljajući građane, cele porodice na zajedničkom treningu.

– Pripremili smo aktivnost za sve generacije, mame i tate vežbaju na treningu, deca se zabavljaju na sportskoj radionici “Skok u sport”, dok mališani od tri do pet godina uživaju u kreativnoj radionici sa Vodavodica junacima – obaveštavaju iz “Aktivnije Srbije”.

Zainteresovani za subotnje zajedničko vežbanje i druženje mogu da se prijave na sajtu www.aktivnijasrbija.rs. Javni trening počinje u 17 časova.

Inače, projekat “Aktivnija Srbija” već šestu godinu za redom različitim aktivnostima podseća građane da je fizička aktivnost veoma važna za očuvanje zdravlja. Kruševačka Gradska uprava je prepoznala važnost maifestacije i ovo je treća godina da da podržava pomenuti karavan zdravlja.

Organizatori obaveštavaju da će, u slučaju kiše, manifestacija biti održana u Hali sportova.
Partneri projekta su Grad Kruševac, AF “Endorfin”, “Vodavoda”, “Volim dobro u ljudima” i “Peak”.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top