Akcija “Treće dete” – poziv za prijavljivanje

Postavljeno: 26.05.2020

Gradska uprava grada Kruševca i Komisija za sprovođenje mera i aktivnosti populacione politike pozivaju roditelje koji su u periodu od 15. decembra 2019. do sada dobili treće, četvrto ili peto dete, da se prijave za ovu akciju, kako bi ostvarili pravo na poklon čestitku. Rok za prijavljivanje je 15. jun

Tradicionalna akcije „Treće dete“, inače organizuje se dva puta godišnje, za Vidovdan i krajem godine. Tada Gradska uprava i Komisija za sprovođenje mera populacione politike organizuje događaj u gradskom zdanju na kome svim roditeljima koji su između dve akcije dobili treće ili sledeće dete daruje vaučere. 

U poslednjoj akciji, u decembru prošle godine, vrednost vaučera iznosila je osam hiljada dinara. Sledeća će biti organizovana na Vidovdan, Dan grada 2020. godine a organizatori pozivaju  roditelje koji nisu podneli zahtev, a koji su u periodu od 15. decembra 2019. godine do sada dobili treće, četvrto ili peto dete, da se jave u kancelariju broj 29 Gradske uprave grada Kruševca najkasnije do ponedeljka 15. juna 2020.godine.

Ostale vesti

back-to-top