U Razvojnoj ligi: ŽFK Napredak Junior 2018 priprema se za derbi sa Nišlijkama

Postavljeno: 12.10.2020

Ženski fudbalski klub Napredak Junior 2018 iz Kruševca, drugi put u šampionatu Razvojne lige nije odigrao meč, ovoga puta sa Jagodinom na svom terenu, jer su gošće, poput Topličanina iz Prokuplja, odustale od takmičenja, pa je sada u igri 15, umesto 17 klubova

Odustajanje od prvenstvenih utakmica Napretkovih protivnica svakako je neozbiljno i neodgovorno. Ipak, Kruševljanke, kao druge na tabeli sa sedam pobeda, koriste ovaj period kako bi se što bolje pripremile za komšijski derbi u Nišu, 21. oktobra. Tamo ih dočekuje ekipa Radničkog koja zbog bolje gol razlike za sada ima lidersku poziciju.

– U 8. kolu gostujemo u Rekovcu i nadamo se trijumfu. Ova odustajanja dva kluba nisu dobra zbog želje da i Srbija napreduje u ženskom fudbalu, ali nama lično odgovara kako bi se što bolje pripremili za susret sa Radničkim u borbi za titulu prvaka. Nadamo se najboljem na tom gostovanju i još jednoj pobedi, jer, podsećamo, niko nema ovako talentovanu generaciju igračica od 15 godina – kaže trener Damir Živković.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top