Policija u Kruševcu rasvetlila tri krivična dela  ubistvo u pokušaju i uhapsila četiri osobe

Postavljeno: 22.03.2020

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i  nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšen  je J. J. (1998), iz Kruševca. Zbog saučesništva u ovim delima policija je uhapsila i N.D. (1988), G.S.  (1972) i M.P. (1994) iz Kruševca

J.J. (1998), iz Kruševca  osumnjičen je da je 14. marta na parkingu u centru grada, pucao iz vatrenog oružja na tridesetogodišnjeg Kruševljanina. U pucnjavi, srećom, niko nije povređen. 

Takođe, on se sumnjiči da je, januara 2020. godine, ispalio hitac prema tridesetdvogodišnjem muškarcu iz Kruševca, kada je projektil završio u karoseriji automobila. J.J. se sumnjiči da je i u decembru prošle godine  pucao na istog oštećenog.

N.D. (1988), G.S.  (1972) i M.P. (1994)  iz Kruševca, takođe su uhapšeni  zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo u pokušaju u podstrekavanju i pomaganju  i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Oni  se terete  da su osumnjičenom J.J.  pomagali u izvršenju krivičnih dela  tako što su mu obezbedili oružje i podstrekavali ga  na izvršenje.

Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

Ostale vesti

back-to-top