Četvorica Kruševljana uhapšena zbog droge

Postavljeno: 28.02.2020

Četvoricu Kruševljana, osumnjičenih da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kruševačka policija je uhapsila u dve odvojene akcije

Iz policije je saopšteno da su uhapšeni Z. T. (62) i G.S. (48) jer je prilikom pretresa stana i drugih prostorija Z. T. policija pronašla 20 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, vagicu za precizno merenje, kao i municiju različitog kalibra te se on sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

– U stanu i drugim prostorijama G. S. pronađena je manja količina heroina. Sumnja se da su njih dvojica zajedno prodavali drogu uživaocima na području Kruševca – navedeno je u saopštenju.

U drugoj akciji ovdašnja policija je zaplenila više od tri kilograma marihuane i uhapsila D. M. (21) i A. L. (21) .

– Policija je u mercedesu kruševačkih registarskih oznaka, u kom su bili osumnjičeni, iza prednjeg sedišta, pronašla paket sa marihuanom – saopšteno je iz policije. 

Svoj četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top