Sportske igre radnika grada Kruševca

Postavljeno: 28.02.2020

Takmičenja u pet sportskh disciplina odvijaće se vikendom, finale u Hali sportova, prijave do 16. marta Sportski savez grada Kruševca organizuje ove godine Sportske igre radnika Grada Kruševca, kao ekipno takmičenje predstavnika javnih ustanova i preduzeća. Takmičenja u pet sportsih disciplina – šahu, stonom tenisu, pikadu, badmintonu i kuglanju, odvijaće se vikednom u objektima Sportskog centra Kruševac, počev od poslednjeg vikenda u martu

Finalno kolo takmičenja održaće se u Hali sportova, nakon čega će najuspešnijim ekipama biti podeljene nagrade. Cilj igara je, kako kažu organizatori, pre svega rekreacija zaposlenih radnika ustanova i preduzeća, ali i promocija sporta i zdravog načina života, kao i stvaranje jačih kolektivnih veza.

Sva takmičenja su kolektivna, odvijaće se po liga sistemu, a sastav ekipa je obavezno mešovit, što znači da uključuje i minalno jednu osobu suprotnog pola u donosu na onaj koji je u timu dominantan.

Rok za prijavu učešća ekipa je 16. mart, do 15 časova. Prijavni formular se može preuzeti na sajtu Sportskog saveza Grada kruševca ili u njegovim prostorijama, na zatvorenim plivačkim bazenima.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top