Značajna pobeda Napetka

Postavljeno: 01.10.2022

Napredak je večeras na domaćem terenu savladao FK Kolubara rezultatom 4:0.

Večerašnji nastup svojih pulena u FK Napredak opisuju kao veličanstven. Uz konstataciju da su domaći igrači, uz četiri data gola, održali javni čas fudbala te da su reči trenera Đorđević posle utakmice da Napredak može bolje, uz veliku pobedu, podstrek za dalji napredak na tabeli.

Ambicozni “rudari” iz Lazarevca su ušli u utakmicu spuštenog garda, odmah napali, ali im je golman Petrić stavio do znanja da će njegova mreža večeras ostati netaknuta. Posle uvodne ofanzive Lazarevčana uzvratili igrači Napretka i posle sjajne asistencije Bastajića, zakucao je Šarić glavom loptu u mrežu Stanivukovića u 11. minutu. Upisao se potom dva puta na semafor i Putinčanin, do 33. minuta. Oba puta posle kornera, koje je sjajno izveo Krstić i već posle prvog poluvremena je bilo jasno da će ceo bodovni plen ostati pod Bagdalom.

Nisu se, međutim, puleni trenera Đorđevića zadovoljavali postignutim u prvom delu. Uspešno su odbijali sporadične atake, nije bilo slabe tačke u našem timu i u većem delu držali su “rudare” na njihovoj polovini. Dodali su gas u finišu utakmice i u intervalu od samo nekoliko minuta viđeno je nekoliko sjajnih prilika, na kraju i gol Čečarića za ubedljivih 4:0.

Izvor: fknapredak.rs

Ostale vesti

back-to-top