Završeno asfaltiranje putnog pravca Gari – Cerova

Postavljeno: 05.06.2021

U jeku građevinske sezone, na teritoriji grada Kruševca, radovi se odvijaju prema planiranoj dinamici i punim intenzitetom. Gradonačelnica Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Predrag Vukićević, zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović, načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić i šef Službe mesnih zajednica Goran Milić, obišli su novoasfaltirani opštinski put Gari – Cerova

Reč je o deonici u dužini od 1200 metara, širine 5 metara, a nakon završetka asfaltiranja, radi se na sređivanju kanala za odvod vode.

Iz budžeta Grada izdvojeno je preko 16 miliona dinara, a investicija je realizovana preko Ugovora o javno – privatnom partnerstvu sa izvođačem, preduzećem „Tehnogradnja“, izjavila je gradonačelnik Jasmina Palurović.

Inače, aktivnosti se odvijaju nesmetanim kontinuitetom na svim aktivnim gradilištima, pre svega na putevima, ali i drugim infrastrukturnim projektima planiranim za tekuću budžetsku godinu.

I meštani su zadovoljni, potvrdio je predsednik Saveta MZ Gari Goran Milutinović. U ovoj mesnoj zajednici živi i posluje veći broj malih privrednika, tako da će im asfaltiranje olakšati komunikaciju i transport robe.

Takođe, ovom deonicom povezuju se dva puta od velikog značaja – Župski i Bruski. Ovim se zaokružuje završetak infrastrukturnih radova na ovom potezu. Predsednik Saveta MZ Gari zahvalio se predstavnicima Grada Kruševca na uspešnoj saradnji, zahvaljujući kojoj je i realizovana ova investicija.

Foto: krusevac.ls.gov.rs

Ostale vesti

back-to-top