Vozači isključeni iz saobraćaja zbog alkohola, droge i nasilničke vožnje

Postavljeno: 11.12.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, isključili su iz saobraćaja vozače koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, kao i zbog prekršaja nasilničke vožnje i odbijanja alkotestiranja.

Policija u Aleksandrovcu zatekla je vozača (19) „audija“ u stanju teške alkoholisanosti sa 1,96 promila u organizmu, koji je udario u parkirano vozilo, a koji je pritom imao probnu vozačku dozvolu.

Prilikom kontrole saobraćaja u Varvarinu, policija je zaustavila  vozača (21) automobila „golf 4“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom psihoaktivne supstance THC.

Pripadnici saobraćajne policije u Brusu, noćas, oko sat vremena posle ponoći, zaustavili su automobil „fijat punto“ kojim je upravljao vozač (37), kome je alkotestiranjem utvrđeno da je imao 2,04 promila alkohola u organizmu.

Vozač (31)„alfa romea“ odbio je da se podvrgne alkotestiranju, nakon što ga je policija nedaleko od Ćićevca zaustavila jer se prethodno oglušio o saobraćajni znak za zaustavljanje i zvučnu i svetlosnu signalizaciju.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, danas su u 11.12 časova, na putu Kruševac – Ravni, u mestu Gornji Stepoš, presretačem zaustavili vozača (31) automobila marke „bentli“ koji je upravljao brzinom od 141,2 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje 50 kilometara na čas. Protiv njegaa će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

M. J.

Ostale vesti

back-to-top