Tribina o delu Nacrta budžeta Grada i Nacrtu programa razvoja

Postavljeno: 11.12.2022

Dva važna dokumenta naći će se pred građanima, na tribini zakazanoj za 12. decembar u 11 časova u Gradskoj upravi Kruševac.

Zainteresovani će tada moći da učestvuju na tribini o delu Nacrta Odluke o budžetu Grada, koja sadrži prihode i rashode za 2023.godinu i Plan investicija, obavešteni su mediji iz ovdašnje Gradske uprave.

U isto vreme biće održana i javna tribina o Nacrtu programa razvoja Grada Kruševca za 2023. godinu i projekcijama programa za 2024. i 2025.

O pomenutim dokumentima od 2. do 12. decembra je trajala javna rasprava, koja je sprovedena tako što je obaveštenje o tome objavljeno na internet stranici Gradske uprave, ali ne i preko medija.

Građani koji su, ipak, videli taj javni poziv mogli su da podnesu primedbe, predloge i sugestije Gradskoj upravi, u pisanom obliku.

Inače, u okviru poziva za javnu raspravu na sajtu Gradske uprave Kruševac objavljen je samo Plan investicija, dokument od 13 strana, kao i programi predviđeni budžetom, na jednoj strani. Budžet Grada je inače, dokument koji bude urađen na više stotina strana.

J.B.

 

Ostale vesti

back-to-top