Tribina „Kako se organizujemo?“ u “Gnezdu”

Postavljeno: 26.06.2024

U petak, 28. juna, Alternativni kulturni centar “Gnezdo” u Kruševcu biće domaćin značajne tribine pod nazivom “Kako se organizujemo?”, koja će početi u 19 časova. Ovaj događaj okuplja ključne sindikalne predstavnike iz različitih delova Srbije, koji će diskutovati o izazovima i mogućnostima sindikalnog i političkog organizovanja u savremenom društvu.

Među govornicima na tribini su Marko Milosavljević iz sindikata “Nezavisnost” u kompaniji “Goodyear tires” u Kruševcu, Marko Radojičić iz sindikata “Sloga Užice” Impol Seval i Uroš Milivojević iz sindikata “Nezavisnost” u McDonald’s-u.  Moderatorka tribine biće Tara Rukeci Milivojević iz Zrenjaninskog socijalnog foruma, organizatora ovog događaja, uz podršku Ulof Palme Centra.

Govornici će podeliti svoja iskustva u sindikalnom i političkom organizovanju i svoju viziju sindikalnog delovanja. Pitanja kako se organizovati danas i šta je organizovanje je ključno pitanje u vremenu sistematskog razaranja radničkih prava i životnog standarda radničke klase.

Ostale vesti

back-to-top