Uručene nagrade na Božićnom privrednom doručku, među nagrađenima i ministarka privrede

Postavljeno: 08.01.2021

Na tradicionalnom Božićnom privrednom doručku koji koji organizuje ovdašnja Regionalna privredna komora u saradnji sa Eparhijom kruševačkom, uručene su nagrade najuspešnijim privrednicima i privrednim kolektivima u 2020. Godini u više kategorija. Po prvi put su na ovom događaju uručena i tri godišnja priznanja Privredne komore Srbije

Nagrade Privredne komore Srbije, na Božićnom privrednom doručku uručio je Miloš Nenezić, predsednik Skupštine Privredne komore Srbije. Jubilarna nagrada PKS pripala je preduzeću Junior DOO, nagrada za poslovni rezultat kompaniji Flory DOO, a titula poslovnog lidera 2020. Pripala je Bobanu Gašiću, vlasniku preduzeća BG Produkt.

Dodeljene su i povelje i zlatnici koje daruje Regionalna privredna komora Kruševac u šest kategorija. Ove nagrade uručila je Maja Marković, v.d. direktora PKS RPK Kruševac, a dobitnici su:

Javno komunalno preduzeće Kruševac za doprinos razvoju lokalne zajednice,

KompanijaSparrow DOO Varvarin za doprinos razvoju privatnog preduzetništva,

Tehnometal doo Dašnica za kvalitet proizvoda,

Vinska kuća Spasić Tržac za doprinos razvoju turizma,

Kompanija Amphenol Automotive Technology doo Trstenik za izvoznika godine

Anđelka Atanasković, ministarka privrede za menadžera godine.

Regionalna privredna komora uručila je i poklon protojereju-stavroforu Dragom Veškovcu, namenjen Episkopu dr Davidu Peroviću, a čitav skup je, zbog epidemiološke situacije, održan u skladu sa preporukama Zavoda za javno zdravlje Kruševac.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top