Danas obavljena prozivka fudbalera Napretka

Postavljeno: 08.01.2021

Fudbaleri kruševačkog Napretka, kojima predstoji borba za opstanak u superligaškom društvu, danas su završili sa odmorom i zvanično posle prozivke upoznali i novog šefa Stručnog štaba Milana Đuričića Đumija, bivšeg kormilara FK Radnički iz Niša i svojevremeno pomoćnika Save Miloševića u Partizanu

Đuričić je saopštio da je u gro planu borba za opstanak, ali da ima nameru i mnogo više od toga kada su u pitanju rad u rezultati jedinog kluba u Lazarevom gradu u elitnom društvu.

Đuričić je svoju trenersku karijeru je počeo da gradi u Radničkom iz Nove Pazove davne 1995. godine, a potom je vodio Hajduk sa Liona, šabačku Mačvu, Vojvodinu u dva navrata, Zemun, Inđiju i Metalac. Radio je dve godine i u Republici Srpskoj, u Zvijezdi 09. Sa Ljubinkom Drulovićem je bio tvorac generacije koja je 2013. godine osvojila titulu omladinskog prvaka Evrope.

Zvanična promocija novog šefa struke Čarapana biće obavljena u ponedeljak, saopšteno je na sajtu kruševačkog superligaša.

Crveno-beli 15. januara lete za Antaliju ( Turska), svoju i destinaciji mnogih drugih klubova koji se tamo pripremaju. U grad pod Bagdalom se vraćaju 29. januara.

Lj.M.

Foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top