U pauzi prvenstva Prve rukometne lige Zapad, Kruševljani bruse formu za titulu prvaka

Postavljeno: 13.02.2020

Pod dirigentskom palicom trenera Bratislava Vukojevića i Đorđa Pljevaljčića, kandidati za najbolji sastav RK Kruševac počeli su pripreme u gradu pod Bagdalom. Očekuju da sačuvaju prvo mesto u jesenjem delu prvenstva Prve lige Zapad i vizu za Prvu B ligu

Želja je da sačuvamo jesenju titulu i izborimo plasman u viši rang – kaže predsednik RK Kruševac Miodrag Trifunovic Piklja. 

Sve smo podredili radu na uigravanju tima koji je dokazao u prvom delu prvenstva da može, u skromnim uslovima, da valjano predstavlja rukometni sport na mapi Srbije. Da bismo bili ono što želimo potrebna nam je podrška u svakom pogledu, jer se od aplauza i pohvala ne živi. Zato se nadamo razumevanju onih koji su prustalice dobrog u kruševačkom sportu, a na nama je da to opravdamo – dodaje Trifunović.

Na treninzima među igračima i učiteljima vlada zadovoljstvo zbog učinjenog u prethodnom periodu. Ono što ih očekuje u drugom delu je teži deo posla.

Objektivno, imamo tim koji može da sačuva čelnu poziciju. Znamo da će i konkurencija želeti da napadne vrh tabele, međutim, u dosadašnjem delu priprema, svi smo pokazali neophodnu ozbiljnost u odnosu na postavljeni cilj i to je dobro. Biće još bolje ako nas svi dobronamerni podrže – istice Đorđe Pljevaljčić.

Iskustvo trenera Bratislava Vukojevića je dobrodošlo svakom igraču. Sve što je spoznao u rukometu, na najbolji način ume da prenese igračima u prvom timu i školi rukometa koja je iznedrila mnoge talentovane igrače.

Posle kraha i totalnog nestanka RK Napretka, latili smo se sizifovskog posla. Uveren sam da ćemo izdržati, ali samo ako je Kruševac uz nas – veli Vukojević.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top