„Trajal – ProSoccer“ osvajač „Kruševačke lige šampiona“

Postavljeno: 14.01.2022

FK Trajal ProSoccer

Završeno je zimsko takmičenje „Kruševačka liga šampiona“ koje je osvojila ekipa „Trajal – ProSoccer“, pobedivši u finalu ŠF „Blagotin“, rezultatom 3:1

SF Blagotin

Prvo mesto na ovom turniru osvojio je pomenuti „Trajal – ProSoccer“, drugo mesto je pripalo ŠF „Blagotin“ dok je u utakmici za treće mesto između FK „Knez Lazar – Meševo“ i FK „Duel Juniors“ rezultatom 5:3 trijumfovao „Knez Lazar – Meševo.

Kruševačka Liga Šampiona

Pored timskih nagrade na turniru su dodeljene i najboljim pojedincima. Za najkorisnijeg igrača proglašen je Bogdan Dunjić, igrač FK „Duel“. Najbolji golman Luka Brkić, kao i najbolji strelac turnira Andrija Vučković, koji je postigao 14 golova na 7 utakmica, su igrali za ŠF „Blagotin“. Za najboljeg igrača proglašen je fudbaler prvaka FK „Trajal – ProSoccer“ Stefan Lazarević.

 

Ovo je bila jedanesta Liga, koju je organizovao Sportski savez grada Kruševca. U njoj je učestvovalo 10 ekipa u kategoriji 2008. godište i mlađi/e. Takmičili su se u dve grupe, u okviru kojih je tokom decembra odigrano pet kola, nakon čega je ove nedelje održana završnica.

L.S.

Ostale vesti

back-to-top