Trajal dočekuje Slobodu: „Samo pobeda vraća na pravi put!“

Postavljeno: 16.09.2022

U 9. kolu Mocart bet Prve lige Srbije Trajal u subotu dočekuje ekipu Sloge iz Užica. „Gumari“ u meč ulaze sa 14. pozicije na tabeli i sedam bodova osvojenih u proteklom delu sezone.

Na poslednje četiri utakmice Trajal nije uspeo da pobedi, osvojio je samo jedan bod i to pokazuje da je za „gumare“ ova sezona znatno tvrđi orah u odnosu na prethodnu, koju su igrali u Srpskoj ligi.

– U teškom trenutku po nas dolazi ozbiljan protivnik kome se moramo posvetiti 200 posto. Pod imperativom smo pobede, izlazimo iz serije loših rezultata i utakmica u kojima možda nismo imali ni sreće. U subotu moramo da dobijemo utakmicu, od starta moramo da igramo disciplinovano, odgovorno. Samo pobeda nas vraća na prvi put, njome hvatamo priključak za gornji deo tabele i ovo nam je možda i najbitnija utakmica u ovom delu sezone – najavljuje trener Trajala Milan Nikolić.

Fudaler Trajala Igor Petrović kaže kako se u timu ovih dana treniralo intenzivno i ozbiljno.

– Očekuje nas teška utakmica protiv disciplinovanog i čvrstog protivnika, ali nama je imperativ pobeda i potrudićemo se da uzmemo tri boda kod kuće.

Meč između Trajala i užičke Slobode igra se na Gradskom stadionu u Kruševcu u subotu, od 16 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top