Takmičenje u sportskom ribolovu

Postavljeno: 13.04.2023

Za vikend nakon Vaskrsa Gospodnjeg, 23. aprila, na jezeru Ćelije će se, u organizaciji Ribolovačke sekcije Fishy iz Kruševca, održati takmičenje u sportskom ribolovu na fider

To je dokaz da se ribolov kao sport nije ugasio u našem gradu. Mladi Kruševljani zainteresovani  da se ribolovom bave u takmičarskom smislu planiraju da ga ožive i omasove pa su osnovali podmlađenu sekciju sportskih ribolovaca na čelu sa Markom Petrovićem.

Sportsko ribolovačko takmičenje će okupiti takmičare iz Kruševca, Jagodine, Kraljeva, Kragujevca, Niša, Prokuplja, Leskovca i Beograda na jezeru Ćelije uz slogan „druženja i fer plej“. Pecaće se Fider tehnikom ribolova na 60 takmičarskih pozicija.

Takmičarsku pistu u delu Jezera pod nazivom Vasići je organizovalo Udruženje sportskih ribolovaca „Rasina“ i Ribočuvarske službe „Rasina Plus“. Organizator se potrudio da obezbedi sve sto je potrebno da ovo takmičenje postane i tradicija Grada i Ribolovačke sekcije Fishy iz Kruševca, pehare za generalni plasman  među 60 takmičara, medalje za pobednike u 5 sektora sa po 12 takmičara.

Zahvalnice kao i prigodni pokloni su obezbeđeni za svakog takmičara. Doručak uz kafu, čaj i sokove dok takmičari izvlače svoje pozicije za takmičenje obezbedila je sekcija Fishy u saradnji sa svojim donatorima – ljubiteljima ovog sporta.

Takmičenje će trajati od 9 do 15 časova posle čega se proglašavaju pobednici.

Ostale vesti

Komentari

 1. Ribolovac kaže:

  Bogu hvala pa još ima dobrih i kvalitetnih ljudi u našem gradu. Bistro ekipom i samo napred !!!

 2. Adam Jovcic kaže:

  Bravo Mare legendo.

 3. Nikola037 kaže:

  Svaka cast !
  Bravo za ovu ideju. Jedno veliko bravo za Grad koji je ovu ideju podrzao. Bistro drugari 👌

 4. Mihajlo kaže:

  U kojim se kategorijama održava takmičenje?

 5. FS Fishy Kš kaže:

  Takmičenje je u kategoriji fider ribolova.

5 thoughts on “Takmičenje u sportskom ribolovu

Comments are closed.

back-to-top