Stonoteniski klub Napad u novu sezonu u promenjenom sastavu

Postavljeno: 29.08.2022

Nova sezona za stonotenisere kruševačkog kluba Napad, u Drugoj ligi, počinje u oktobru. Prva postava, koju su prethodne dve sezone činili Vasilije Miletić, Branislav Smiljković i Milan Mirković, izmenjena je u velikoj meri, saopšteno je iz Kluba.

– U novoj sezoni trener i igrač ekipe ostaće Vasilije Miletić, a Novak Zagorac, Nikola Vranjanac i drugi mladi igrači našeg kluba igraće Drugu ligu – navode u STK Napad.
Dodaju da će Branislav Smiljković u istoj ligi nastupati za Prvu Petoletku iz Trstenika, dok je novi klub Milana Mirkovića Top spin iz Novog Pazara. Iz Kluba je otišao i rezervni igrač, Dimitrije Arsić, koji će biti član gradskog rivala, Kruševca.

– Kada je Branislav Smiljković u pitanju, on će i dalje biti registrovan kao igrač Napada, ali će za naš Klub igrati samo turnire, ne i ligu – navedeno je na sajtu Kluba.

Ove sezone ligu će činiti svega šest ekipa, prvoplasirana će ići u plej-of za mesto na kvalifikacijama za Prvu ligu, dok će poslednjeplasirana ispasti u niži rang.

U ligi će nastupati stonoteniski klubovi: Napad (Kruševac), Prva Petoletka (Trstenik), Borac (Čačak), Jedinstvo (Užice), Bane (Raška) i Leposavić (Leposavić).

J.B.
Foto: https://stknapad.com

Ostale vesti

back-to-top