Stoni tenis: Bronza za Vranjanca na najjačem srpskom turniru

Postavljeno: 14.12.2021

Na 24. novogodišnjem GEWO turniru u Novom Sadu, koji već godinama važi za najjači i najmasovniji stonoteniski turnir za mlade u našoj zemlji, član kruševačkog kluba Napad, Nikola Vranjanac, u ekipnoj konkurenciji je uspeo da osvoji bronzu.

U STK Napad navode da je Nikola Vranjanac, u ekipnoj konkurenciji mlađih kadeta, uspeo da sa vršnjakom iz Čačka, Lukom Draginom, dođe do bronzane medalje, čime su ostvarili sjajan uspeh. Istovremeno je Nikola u pojedinačnoj konkurenciji izgubio u meču za svoju drugu medalju, nakon velike borbe protiv igrača iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine turnir je okupio 616 igrača iz više zemalja regiona i drugih delova Evrope. Boje kruševačkog STK Napada branila su još šestorica mladih igrača: Branislav Smiljković, Novak Zagorac, Janko Stanojević, Đorđe Orolić, Aleksa Knežević i Novak Janković, vođeni  trenerom Vasilijem Miletićem.

U izrazito jakoj konkurenciji nekoliko naših dečaka bilo je blizu medalje. Posebno nas raduje to što smo na poslednja četiri izdanja Novogodišnjeg turnira uvek osvajali bar po medalju, i svaki put su odlčje osvajali različiti igrači, što dovoljno govori o kvalitetnom i kontinuiranom radu sa mladima u našem klubu – navodi STK Napada na sajtu kluba.

J.B.

Foto: www.stknapad.com

Ostale vesti

back-to-top