SPORTSKI PREGLED: Prvi superligački bod za kuglaše, nova pobeda košarkaša

Postavljeno: 27.01.2020

Treću kontrolnu utakmicu u okviru priprema za nastavak prvenstva Super lige Srbije, FK Napredak će sutra u Antaliji odigrati protiv poljske ekipe LSK Lodž. Posle poraza od azerbejdžanske Zire sa 2:0, Kruševljani su u drugom prijateljskom meču pobedli  Botev, člana Prve lige Bugarske, sa 2:1

U 12. kolu Super lige Srbije kuglaši, kuglaši Cara Lazara su osvojili prvi bod ove sezone. Igrali su u svojoj kuglani nerešeno 4:4 sa ekipom Spartaka 024, odnosno 3247:3228 oborenih čunjeva. Najbolji u redovima Kruševljana bio je Bogdan Dramićanin sa 562 oborena čunja. Sa jednim bodom Kruševljani su poslednji na tabeli, a u narednom kolu dočekuju pretposlednjeplasirani Rudar.  

Košarkaši Napredak Juniora savladali su u 15. kolu Prve reginalne lige Zapad Zlatar u Novoj Varoši sa 84:82. Kruševljani su dobro otvorili utakmicu i prvu četvrtinu dobili sa 24:15, ali su već u narednoj domaći preokrenuli i rezultat i na kraju poluvremena imali su prednost od 42:34. Napredak je, međutim, u nastavku značajno pojačao napad i poboljšao odbranu, tako da je odličnom igrom u trećoj četvrtini stekao prednost koju je na kraju pretvorio u 13.-tu pobedu ove sezone. Napredak Junior je drugi na tabeli sa dva boda manje od vodećeg Klika, a u narendom kolu dočekuje poslednejplasirani Svilajnac.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top