Smena u Trajalu kao pouka

Postavljeno: 08.09.2022

U Fudbalskom klubu Trajal nisu čekali ni čas i odmah posle podele bodova sa Jedinstvom iz Uba 2:2, u sudijskoj nadoknadi, odlučili su da smene prvog trenera Ivana Radivojevića i za novog kormilara imenuju Milana Nikolića.

On je fudbalsku karijeru počeo u novajliji u Prvoj ligi iz grada pod Bagalom, uspešno igrao u Napretku, a uoči prihvatanja „vrućeg krompira“ u Napretku je vodio omladince.

Zahvalan je Napretku što mu je omogućio da se prihvati ponuđenog posla u Trajalu iako su, Gumari u nezavidnoj situaciji sa dve pobede, jednim remijem i četiri poraza. Smela odluka mladića željnog dokazivanja i najava da će, na novom poslu sa Trajalom igrati plej-of. Lepo i dobro za početak.

Prvu proveru Milan Nikolić će imati u prvenstvenom meču njegovog novog-starog tima, u gostima Grafičaru u Beogradu. Ukoliko bude rezultatski zadovoljio pouka je da je smena prava mera čelnika iz Lazarevog grada.

Bilo kako bilo, hitro reagovanje u FK Trajal je za pohvalu.Posebno, što smo svedoci sudbine klubova koji oklevaju na smene onih, koji krizu rezultata nisu u stanju da prevaziđu i gube izboreni fudbalski status. Da to ne bude nasleđena praksa ovo je, čini se, prvenac u Lazarevom gradu.

Foto: arhiva FK Trajal

Ostale vesti

back-to-top