Rukometašice kruševačkog Napretka jače nego u prošloj sezoni

Postavljeno: 02.09.2021

Gradski Ženski rukometni klub Napredak 12 za narednu sezonu Prve B lige Zapad priprema se na Bagdali, a 6. septembra nastavlja u Hali sportova. Novajlija u timu je povratnik, desni bek Jovana Živković, koja je, u medjuvremenu, igrala u Super B ligi. Raspisan je konkurs za levog beka

Ovaj sastav je jači od prethodnog, ali i konkurencija je žešća.Tu su sada Jagodina i Svilajnac. Nadamo se, međutim, da nećemo razočarati naše pristalice – kaze predsednik İgor Šljivić.

Direktorka kluba Ljiljana Knežević je optimista i uzda se u dobar rad u pripremnom periodu.

Smatram da smo dosadašnji pripremni period odradili kako treba. U drugom delu samo treba da do detalja doteramo formu i spremno dočekamo novo prvenstvo – ističe za KrusevacGrad  Ljiljana Knežević, kojoj nije bilo ravne rukometašice u svetu po broju postignutih golova na prvenstvenim utakmicama (4.756).

İ mladi trener İgor Rakić uverava da ovom sastavu Napretka valja verovati :

Vreme je najbolji saveznik. Neće nam biti lako, ali imam poverenje u sve one koje budu nosile dres Napretka da će se maksimalno boriti na parketu i biti ravnopravne svakom rivalu. Tada neće izostati ni rezultati jer sreća prati hrabre i znanjem potkovane, a našem timu to ne manjka – zakljucuje İgor Rakić.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top