Rukometašicama Napretka 12 pripao komšijski derbi

Postavljeno: 23.10.2021

Gradski ženski rukometni klub Napredak 12 u trećoj utakmici Prve B lige Zapad, u svim elementima igre, na svom terenu, savladao je Jagodinu 2 rezultatom 28:19 (12:4)

Najefikasnije u pobedničkom timu bile su Jovana Živković i Dragana Petković sa po devet golova, Danijela Petković je četiri puta zatresla mrežu gošći, a Jovana Atanasković Baratošić tri puta iz igre i jednom iz sedmerca.

Jana Jevtić i Katarina Milenković su se po jednom upisale u listu strelaca. Najbolji golgeter Jagodine 2 bila je Sara Stanković sa devet pogodaka, po tri su postigle Andrea Simonović i İrina Marković, po jedan gol u mreži domaćina pripada Emini Jovanović, Nađi Nikolić, İvoni Pavlović i Staši Rakić.

Sudije Nemanja Pavlović i Branislav Stevanović nisu bile na visini zadatka, tim pre što su rukometašici domaćeg tima Jovani Simonović dodelili crveni karton u finišu meča, iako je bila daleko od mesta događaja koje su delioci pravde videli kao njen prekršaj za najstrožu kaznu.

Nije važno. Bitno je šta je na kraju pisalo na semaforu. Ako ovako igramo i trijumfujemo protiv Radničkog u Kragujevcu, onda ćemo imati realne šanse da osvojimo i drugo mesto do kraja prvenstva – istakao je predsednik Napretka 12 İgor Šljivić.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top