Rokeri u humanitarnoj misiji

Postavljeno: 29.06.2022

Dvodnevni humanitarni festival, četvrti po redu, koji po tradiciji organizuje učenička sekcija ,,Vera, Nada, Ljubav“ Politehničke škole ,,Milutin Milanković“ iz Kruševca i njihov profesor Verske nastave, Ivan Miladinović, koji je održan 24. i 25. juna ove godine u rok klubu ,,Zamajac“za pomoć udruženju za mentalno nedovoljno razvijene osobe ,,Sunce u ruci“ uspešno je protekao, a za ovo udruženje priklupljeno je oko 30 hiljada dinara

-Festival je prikupio priličan broj posetilaca, a prikupljeno je za dva dana oko 30  hiljada dinara.  Inače, ovo  udruženje sakuplja novac za roditeljsku kuću koja bi bila u stalnom vlasništvu samog udruženja i štićenika, koji bi oni koristili za rad i svakodnevne aktivnosti-kaže Ivan Miladinović za KruševacGrad.

Sredstva za udruženje ,,Sunce u ruci“ se i dalje prikupljaju u Politehničkoj školi ,,Milutin Milanković“ , a ako neko želi da da svoj mali doprinos može na žiro račun udruženja:  205-35319-55 (Komercijalna banka).

Podsećamo, prvog dana festival nastupili su Đina i Gaga, Treća smena, XI Eleven i Tajno društvo, koji su svojim energičnim nastupima oduševili prisutne. Drugog dana festivala nastupili su DJ GoranJT i DJ StarchildFunkateer.

A kako je bilo na Festivalu pogledajte:

Foto: Privatna arhiva.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top