PU Nata Veljković proslavila 44. rođendan

Postavljeno: 20.04.2023

Predškolska ustanova Nata Veljković danas je obeležila 44 godine svog postojanja u vrtiću „Pčelica“ u Kruševcu. Svečanu ceremoniju otvorila je direkorka PU „Nata Veljković“ Vesna Živković uz reči zahvalnosti svim vaspitačima.

-Večeras smo želeli da izvedemo nešto drugačije u odnosu na prethodne godine. Znam da se svakodnevno trudite oko dece, da se trudite oko vrtića kao da je vaša druga kuća i mnogo vam hvala na tome. Da nije vas, ja sama to ne bih uspela, vi mi dajete vetar u leđa uz svakodnevnu podršku, podržavate moje ideje, iako su ponekad čudne. Svi mi imamo isti cilj, da napravimo što bolje ljude od dece koje vaspitavamo svaki dan jer su oni naša budućnost – poručila je direktorka Živković.

Vapitači ustanove Nata Veljković izveli su nekoliko muzičkih i recitatorskih numera i time upriličili ovu svečanost i doveli atomosferu do usijanja.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su i čelnici grada, kao i mnogobrojni drugi gosti koji su sa osmehom na licu ispratili celokupan događaj.

Predškolska ustanova „Nata Veljković“ je osnovana 1. januara 1979. godine spajanjem Dečijeg vrtića „Pčelica“ i OUR „Pionir.

M. Milošević

Ostale vesti

back-to-top