Programi Kulturnog centra, odlučite šta pratite

Postavljeno: 18.05.2021

Kulturni centar pripremio je brojne sadržaje koje sugrađani mogu pogledati tokom nedelje. Pored dva dostupna onlajn programa, u planu je izvođenje pozorišnih predstava, izložba litografija, promocija knjige i predavanje o pandemiji korona virusa

U utorak će učenici Medicinske škole odigrati predstavu sa ovogodišnjeg Tin Festa u dva termina, od 16 i 19 časova. U pitanju je komad “Kafanska priča o Gombocu”, za koji je tekst napisao doktor Dragan Anđelković, a koji je režirala učenica Dušica Delić.

U sredu, 19. maja, u Galeriji Kulturnog centra, biće otvorena izložba litografija Sare Lazarević okupljenih pod nazivom “Samsara – Zajednički tok”.

Dramski studio KUD Vuk Karadžić izvešće u četvratak u 19 časova, u Beloj sali, dramsku predstavu “Đavolja posla” po tekstu Miroljuba Nenadovića, a u režiji Nenada Đokića.
Predavanje o pandemiji korone i promocija knjige “Ekološki terorizam” profesora dr Radeta Biočanina biće odražane u petak u 17časova u Beloj sali.

Kulturni centar je pripremio i dva onlajn programa. U četvrtak će biti predstavljen časopis za kulturu i umetnost “Putevi kulture 27”, čija je tema istina. Smotra dečijeg izvornog, narodnog stvaralaštva: narodne, orske i društvene igre u izvornom obliku, biće u petak dostupna na sajtu i Youtube kanalu Kulturnog centra.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top