Predstavnici British Council-a u poseti našoj redakciji

Postavljeno: 13.08.2021

Sandra Stanić i Dragan Kremer, eksperti angažovani na programu Media for All, koji realizuje British Council u saradnji sa Balkanskom istraživačkoma mrežom BIRN, Thomson fondacijom I Međunarodnim NVO centrum za obuku i istraživanje (INTRAC) posetili su redakciju KruševacGrada

KruševacGrad je, inače, jedan od medija obuhvaćenih podrškom u okviru ovog programa koji finansira Vlada Velike Britanije.

Program Media for All obezbeđuje programe stručnog mentorstva, obuke i podršku lokalnim medijima na Zapadnom Balkanu za razvoj poslovanja, poboljšanje dvosmerne komunikacije sa građanima, podršku medijima mladih i mladim novinarima/kama i jačanju rodno osetljivog izveštavanja.

KruševascGrad je imao sreću da se nađe među dobitnicima ovog granta. Trudimo se da, koristeći sve vidove pomoći koje dobijamo, unapredimo naš poslovni model, sadržaj i komunikaciju sa vama, dragi čitaoci. Poseta eksperata na programu bila je još jedna prilika da proverimo naše ideje i naš rad.

Nadamo se da ćete nam i vi pomoći vašim idejama, predlozima i primedbama koje nam možete slati u rubric “Pitajte nas” na našem sajtu ili u inboksu i komentarima na našoj Fejsbuk stranici.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top