Predstava „Iskrica u mojoj glavi“

Postavljeno: 18.11.2023

U okviru 13. međunarodne manifestacije „Noć pozorišta“ Pozorište „Patos“ organizuje senzorno-imerzivnu predstavu pod nazivom „Iskrica u mojoj glavi“ danas od 19 časova u Alternativnom kulturnom centru „Gnezdo“.

Ova predstava se prati sa povezom preko očiju i svim ostalim aktiviranim čulima, a u potpunosti je mogu pratiti i slepe osobe. Radi se o bajci za decu, ali i odrasle koji mogu kroz različite zvučne i mirisne senzacije da probude najlepše uspomene svog detinjstva. Svaki posetilac je svojevrsni učestvuje u avanturi oko tajne „Iskrice“ koju čuva Kralj Herc, a koju će otkriti brat i sestra jednog letnjeg raspusta na selu kod svog dede. Scenski mrak oživljava unutrašnje pejzaže koji se kroz splet mirisa, ukusa, dodira i zvukova odmotava u svakom od posetilaca. Predstava sadrži originalne efekte i senzacije koje publiku motivišu da u sebi probude kreativnost i stvore sopstvene nadrealne situacije i interakcije sa drugim likovima.

Ulaz na predstavu će biti slobodan, traje sat vremena, a adekvatna je za decu uzrasta preko 10 godina. Moguće je da u toku jednog izvođenja prisustvuju najviše 32 osobe, a prijave je potrebno poslati na [email protected] ili porukom putem fejsbuk profila.

J. S.

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

back-to-top