Pred novu fudbalsku sezonu: Da li je to sudbina, il ko zna šta li je…

Postavljeno: 18.06.2022

Žreb za predstojeći šampionat Super lige, koji startuje 8. jula nije bio naklonjen FK Napredak. Crveno-beli, sa novim kormilarom Dušanom Đorđevićem u prvom kolu gostuju Vojvodini, u nastavku dočekuju Voždovac, a onda odlaze u goste Čukaričkom na Banovom Brdu.

Slučajno ili ne, tek težak posao za, za sada jedinog fudbalskog Superligaša u gradu pod Bagdalom. Istini za volju, iskusnom šefu struke, koji je došao u Kruševac iz Radnika iz Surdulice, sva tri rivala su poznata.

U Vojvodini, u Novom Sadu, je svojevremeno bio pomoćnik,o rezultatima Napretka i Voždovca verujemo upoznat je, da su Beograđani tu bolji, često su znali da iznenade Napredak i u Kruševcu. O Čukaričkom, gde je bio šef stručnog štaba, a Brđani igrali i u Evropi, što je bilo i presudno u njegovom angažovanju u Lazarevom gradu, sigurni smo sve zna.

Da li će trener Dušan Đorđević definitivno uspeti da ostvari sve fudbalske snove u eliti, posebno izlazak u Evropu, nezahvalno je prognozirati. On je, prema dosadašnjim izjavama, optimista sa pokrićem, koje se ogleda u njegovom dosadašnjrm minulom radu.

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top