Nikola Petrić novo Napretkovo pojačanje, ekipa odlazi u Sloveniju

Postavljeno: 18.06.2022

U nedelju ekspedicija FK Napredak odlazi u Sloveniju na pripreme za novu superligašku sezonu

Drugu fazu priprema igrači Napretka će imati u Moravskim Toplicama, gde će trenirati do 1. jula. Ranije su već zakazane i prve provere, 21. juna protivnik je šampion Rumunije Kluž, a dan kasnije slovenačka Mura.

U međuvremenu, u klub je stigao još jedan novi igrač. Posle levog beka Nikole Vukajlovića i napadača, povratnika u tim Bojana Čečarića, u ekipi je i golman Nikola Petrić (31) iz Čačka. Čuvao je mrežu čačanskog Borca, lučanske Mladosti, Čukaričkog i novosadskog Proletera, kao i švedske Bromapojkarne, grčkog Panačaikija i jermenskog Ararata.

Ugovori sa klubom istekli su dvanaestorici fudbalera, a ono što je za sada sigurno je da u Kruševcu ostaje Josip Projić, a moguće je i Miloš Džugurdić. Takođe je izvesno i da kapiten Saša Marjanović odlazi iz kluba:

– Želim da se zahvalim predsedniku, ljudima iz uprave, trenerima, saigračima, svim radnicima u klubu, a posebno navijačima koji su mi pružali veliko poverenje, ljubav i podršku i više nego što sam je zasluživao. Od sveg srca vam želim uspešan i veliki Napredak!

Prvenstvo počinje 8. jula, a jesenja sezona se završava već 13. novembra, zbog Svetskog prvenstva u Kataru.

S.M.
Foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top